Η Οικογένεια

 • Αντώνης Πατάκος (1925-2008)

  Antonis

  Ο πατέρας, ιδρυτής του ξενοδοχείου. Γεννήθηκε στην Κω, από Μικρασιατική καταγωγή, από μικρή ηλικία εργάστηκε σε αγροκτήματα για να βοηθήσει τους γονείς του.
  Το 1958 έφυγε για την Αυστραλία και εργάστηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία General Motors.
  Το 1974 γύρισε πίσω στην Ελλάδα και αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση, το ξενοδοχείο όπου αφιέρωσε το υπόλοιπο της ζωής του στο δημιούργημά του.
  Το 1996 σιγά σιγά άφησε σημαντικές πρωτοβουλίες και ευθύνες στα παιδιά του, αλλά πάντα παρών δίνοντας συμβουλές   

   

 • Αικατερίνη Πατάκου

  Chrysanthi

  Η μητέρα, η ψυχή του ξενοδοχείου. Γεννήθηκε στην Κω και σε ηλικία 18 ετών έφυγε για την Αυστραλία και εργάστηκε στο νοσοκομείο Alfa στη Μελβούρνη.
  Το 1977 επέστρεψε στην Ελλάδα και μαζί με το σύζυγό της, έγινε το δεξί του χέρι στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Τη Κατερίνα θα την βρείτε στο ξενοδοχείο συνήθως από τις 10.00-16.00.

 • Χρυσάνθη Πατάκου - Μαρκόγλου

  Chrysanthi

  Η κόρη, η όμορφη παρουσία στο Ξενοδοχείο. Γεννήθηκε στην Αυστραλία και τελείωσε το Λύκειο στην Κω. Παντρεμένη με τον Σταμάτη Μαρκόγλου, έχουν τρείς γιούς, τον Γιώργο, τον Αντώνη και τον Νίκο. Εκπαιδεύτηκε στον τομέα των ασφαλειών και εργάζεται και ως ασφαλίστρια. Την Χρυσάνθη θα την βρείτε στο Ξενοδοχείο συνήθως από τις 15.30-19.00.

 • Δημήτρης Πατάκος

  Dimitris

  Ο γιός, η ‘ατμομηχανή’ του ξενοδοχείου. Γεννήθηκε στην Αυστραλία και τελείωσε το Λύκειο στη Κω. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα.
  Παράλληλα με το Ξενοδοχείο εργάζεται και ως εκτιμητής ακινήτων με ειδικότητα στις εκτιμήσεις ξενοδοχείων. Παντρεμένος με τη Σέβη Χατζηστέργου, έχουν δύο κόρες, την Ελένη και την Κατερίνα. Τον Δημήτρη θα τον βλέπετε πολύ συχνά στο ξενοδοχείο, συνήθως από τις 09.00-13.00 και 18.00-22.00.

 • Σταμάτης Μαρκόγλου

  stamatis

  Ο γαμπρός, ο οικονομολόγος της επιχείρησης. Γεννήθηκε στην Κω και σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα. Έχει λογιστικό γραφείο στην πόλη της Κω. Στο Ξενοδοχείο θα τον βλέπετε συνήθως από 06.30-09.00.

 • Σέβη Χατζηστέργου

  sevi-hatzistergou

  Η νύφη, η ‘δεξαμενή σκέψης’ του ξενοδοχείου. Γεννήθηκε στην Κω και σπούδασε Νοσηλευτική στην Πάτρα. Η Σέβη συνήθως έρχεται τα απογεύματα στο Ξενοδοχείο προτείνοντας νέες ιδέες για το ξενοδοχείο στον Δημήτρη.

 • Μίνι

  Mini - The mascot

  Το σκυλάκι μας, η μασκότ του Ξενοδοχείου. Σίγουρα θα έπρεπε τα κοάλα να είναι η μασκότ αλλά δυστυχώς δεν επιβιώνουν στην Ελλάδα και έτσι η μίνι πήρε τη θέση τους.
  Ώρες εργασίας από 15.30-17.00 αλλά σας παρακαλούμε μην την ενοχλείτε την ώρα που κοιμάται!!!!!!

Share this on social media!

Το ξενοδοχείο άρχισε την λειτουργία του το 1978, οι επισκέπτες μας σύντομα γίνονται φίλοι με την οικογένεια και έρχονται ξανά και ξανά!

Ξενοδοχείο KoalaΕίστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά ... ή στείλτε μας email

Οδός Χαρμίλου 21 
853 00 ▪ Κώς ▪ Ελλάδα
T +30 22420 22897
F +30 22420 23388
[email protected]
[email protected]
facebook.com/KoalaHotel

NewsletterΜείνετε ενημερωμένοι για τις καλοκαιρινές προσφορές μας